joi, 23 martie 2017

Cozonaci pentru Romanii din Germania

Stimați clienți, primim comenzi de cozonaci si pasca pentru sfintele sărbători de Paști. 
Disponibilitate limitata, va așteptăm cu drag comenzile.


Ingrediente – Umplutura de nuca pentru cozonac

  • 300 g nuca macinata
  • 75-100 ml lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura miere
  • 100 g zahar
  • esenta rom

Mod de preparare – Aluat cozonac cu nuca

  • Facem o gropita in centrul fainii din vas unde adaugam maiaua, ouale usor batute cu o furculita, laptele caldut (nu fierbinte!)  si mierea. Incepem sa framantam pana ce aluatul de cozonac incepe sa prinda consistenta apoi adaugam zaharul, sarea si aromele si framantam din nou pana la inglobarea lor in aluat.
  • Adaugam untul usor caldut ( caldut spre rece nu spre fierbinte) in 3 etape. Dupa fiecare transa adaugata, framanatm pana cand untul este complet absorbit de aluat.
  • Mutam aluatul pe planul de lucru usor uns cu ulei si incepem sa il framantam pana ce vom obtine un aluat complet elastic, cu o suprafata matasoasa si lucioasa.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu